Kiszállítás

Kiszállítás módja
Cégünk a megrendelt termékek kiszállítását futárszolgálattal végzi.
Kérjük, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Sikertelen kiszállítás
Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár  értesítőt hagy, melyben szerepel, hogy mikor kísérli meg újra a csomag kézbesítését.

Fizetési módok
A csomag ellenértékét kétféleképpen egyenlítheti ki, ennek módját a megrendelés feladásakor adhatja meg.

  • utánvét – fizetés a futárnak kiszállításkor (2000,-HUF)
  • fizetés előre utalással a visszaigazoló e-mail-ben található számlaszámra. (2000,-HUF) 

Szállítási határidők
Webáruházunk a megrendelt termékeket 1-2 munkanap alatt kiszállítja. Amennyiben valamelyik megrendelt termék hiánycikk, úgy ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt erről. Ebben az esetben lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendeléséből,és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy később, bevárva a hiányzó termék(ek)et, egyben kézbesítjük.

Téves megrendelés
Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követő 2 órán belül e-mailben az  ateszzsuzsa@gmail.com címen mondhatja le minden következmény nélkül. Ha a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hetet kéne várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül lemondhatja.

Csomag újrakézbesítés
Amennyiben rajtunk kívülálló okokból a rendelés teljesítése meghiúsul (pl.: nem kap értesítőt, nem reagál az értesítőre, a szállítónk nem találja meg a címet, senki nem nyit ajtót, stb…), akkor az Ön kérésére a csomagot ismételten megkíséreljük kézbesíteni a szállítási költség újbóli felszámításával.

Előfordulhat, hogy a csomagot többszöri alkalommal sem sikerül Önhöz eljuttatni. Ilyen esetben, áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön több csomagot. 

Megértését köszönjük!

Viszontlátásra!

Ha a gyors és megbízható szolgáltatásokat részesíti előnyben, akkor a legjobb helyen járt!

moker.hu

Review essays are a great opportunity to analyze the writing. The trick is to make an enunciated thesis statement, and compose the entire essay around the thesis statement. The article should contain details regarding the writer, their edu genie log in genre and the principal topic of the piece. The review should contain information about the author’s name, genre and main theme.